KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Afşin Şehit Hamza Yıldız İmam Hatip Ortaokulu

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma ve Atatürk Haftası münasebetiyle düzenlenen şiir yarışmasında okulumuz 7/A öğrencilerinden Halil GÜRBÜZ İlçe üçüncüsü olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder emeklrini esirgemeyen Türkçe Öğretmenimiz Asiye KÜRNE2ye teşekkür ederiz.

Kas

"Büyük fedakarlıklarla bizlere emanet edilen cennet vatanımızı ve değerlerimizi güçlendirerek geleceğe taşımayı, kahraman ecdadımıza ve şanlı tarihimize karşı vefa borcu olarak görüyoruz. Onurlu bir mazinin evlatları olarak bugün bizlere düşen, medeniyet değerlerimizi ihya etmek, devletimizin bekası ve milletimizin refahı için var gücümüzle çalışarak ecdadımızın tertemiz mirasını yarınlara taşımaktır.

Kas

Ortaöğretime geçiş süreci öğrenciler üzerinde yoğun stres duyguları oluşturan, belirsizlikle baş etme, stres yönetme, duygu düzenleme, hedef belirleme, zamanı yönetme, verimli ders çalışma gibi birden fazla duyuşsal ve bilişsel becerinin kullanılmasına ihtiyaç duyulan zahmetli bir süreçtir.Bu süreci hep birlikte atlatabilmek için okulumuzda  Akademik Takip Kurulu oluşturuldu.Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yıl Lgs Başarılarımız;

6 FEN LİSESİ

6 AFŞİN PROJE ANADOLU LİSESİ

Deprem Şehidimiz 6/C Sınıfından Halil Osman 'ı Anma Programı

May

Okulumuzda her sınıf kademesinde haftalık deneme sınavı yapılmaktadır.

May

Kardeş Okulumuz Kayseri Ali Rıza Özderici Kız Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje  Lisesi okulumuza ziyarette bulunarak öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çeşitli hediyeler getirmişlerdir.Öğrencilerimize öğle arası sucuk ekmek ikramında bulunmuşlardır.Kardeş okulumuz öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz ilçe bocce turnuvasında ilçe 3.sü olmuştur.Beden Eğitim öğretmenimiz Gurbet TÜKENMİŞ'i ve öğrencilerimize tebrik ederiz.

Ock

"8 Şairin Kaleminden 8 Şiirde Aşk Şiir Dinletisi " Türkçe Öğretmenimiz Durdu İpek rehberliğinde okulumuzda şiir dinletisi yapıldı.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Ankebüt Suresi 45.Ayet "(Resûlüm!) Sana vahyedilen Kitab'ı oku ve namazı kıl. Muhakkak ki, namaz, hayâsızlıktan ve kötülükten alıkoyar. Allah'ı anmak elbette (ibadetlerin) en büyüğüdür. Allah yaptıklarınızı bilir.  "

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Mevlüt Kılınç rehberliğinde panel düzenlendi.Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz rehber öğretmeni Zübeyde Hamiş tarafından okul rehberlik panomuız yenilendi.Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Aralık Ayı Ayın Öğrencileri;

5/C Yusuf BERKTAŞ

6/B Mehmet Eren GEYİK

7/C Ömer Uhut GÖKŞEN

8/A Hüseyin İÇ olmuştur.  Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Afşin Sağlık Yüksekokulu  "Hemşirelik Bölümü" öğrencileri okulumuza santranç takımı hediye ettiler.Öğrencilere teşekkür ederiz.